Serviceaftale

Serviceaftale

Med en Serviceaftale er du dækket ind fra starten

Med en Mercedes-Benz serviceaftale er du dækket ind i tilfælde af uforudsete reparationer samt ved service og vedligeholdelse. Serviceaftalen giver dig tryghed til at kunne fokusere på din kernevirksomhed og den daglige drift.

En anden fordel ved en serviceaftale er, at den mod en månedlig ydelse bevarer din lastbils værdi, da den altid serviceres med originale reservedele på et autoriseret Mercedes-Benz værksted.

Med en serviceaftale fra Mercedes-Benz får du en skræddersyet vedligeholdelses- og reparationsaftale, der dækker din flådes behov. Vi tilbyder tre serviceaftaler til din lastbil: Best Basic, Service Select og Service Complete. På den måde kan du vælge den aftale, som bedst passer netop dine behov. Du får adgang til vort omfattende service-netværk i hele Europa. Og mange steder er din Mercedes-Benz partner tilgængelig 24/7, så du hurtigst muligt får dit køretøj tilbage på vejen. Med en individuel og gennemsigtig samlet løsning, kan aftalen øge lønsomheden af din vognpark. Du får mindre papirarbejde, du får samlet reparations- og servicearbejderne og ikke mindst får du faste, forudsigelige månedsomkostninger.