Serviceaftale

Serviceaftale

Med en Serviceaftale er du dækket ind fra starten

Med en Mercedes-Benz serviceaftale er du dækket ind i tilfælde af uforudsete reparationer samt ved service og vedligeholdelse. Serviceaftalen giver dig tryghed til at kunne fokusere på din kernevirksomhed og den daglige drift.

En anden fordel ved en serviceaftale er, at den mod en månedlig ydelse bevarer din lastbils værdi, da den altid serviceres med originale reservedele på et autoriseret Mercedes-Benz værksted.

Med en serviceaftale fra Mercedes-Benz får du en skræddersyet vedligeholdelses- og reparationsaftale, der dækker din flådes behov. Vi tilbyder tre serviceaftaler til din lastbil: Best Basic, Service Select og Service Complete. På den måde kan du vælge den aftale, som bedst passer netop dine behov. Du får adgang til vort omfattende service-netværk i hele Europa. Og mange steder er din Mercedes-Benz partner tilgængelig 24/7, så du hurtigst muligt får dit køretøj tilbage på vejen. Med en individuel og gennemsigtig samlet løsning, kan aftalen øge lønsomheden af din vognpark. Du får mindre papirarbejde, du får samlet reparations- og servicearbejderne og ikke mindst får du faste, forudsigelige månedsomkostninger.

Mere info

Mercedes-Benz UpTime

Mercedes-Benz UpTime

Mercedes-Benz Uptime giver mulighed for at forbinde din bil med Mercedes-Benz service og din transportvirksomhed i realtid.

Mere info

FleetBoard

Fleetboard

FleetBoard bidrager til at sikre en køremåde, der giver lavere forbrug og mindre slid. Det sker ved, at systemet indsamler en mængde af data fra lastbilen og analyserer dem. Med udgangspunkt i disse data beregnes chaufførens kørestil i form af karakterer. Dette giver mulighed for en objektiv bedømmelse og individuel chaufførtræning. Derudover sørger FleetBoard kørestilsanalyse også for, at chaufføren fortsætter med at anvende den forbrugssænkende kørestil, der kan understøttes af Mercedes-Benz Truck Training kurser. På den måde kan der på længere sigt spares helt op til 15 % brændstof.

FleetBoard er et af verdens største flådestyring systemer og tilbyder bl.a også Mapping, fartskriver download, logistikstyring.

Få mere at vide om fordelene ved FleetBoard her FleetBoard.

Mere info

Mercedes-Benz Finans

Mercedes-Benz Finans

Finansiel Leasing

Finansiel leasing er et godt alternativ til lånefinansiering og selvfinansiering. Ejendomsretten ligger under hele leasingaftalen hos Mercedes-Benz Finans, mens den fulde brugsret ligger hos dig som kunde. I modsætning til køb, består fordelen i at du som kunde ikke har likviditetsbelastning ud over den månedlige leasingydelse.

Fordele ved Finansiel Leasing:

  • Ubegrænset Km-forbrug

  • Du kan vælge en aftale som er skræddersyet efter dine behov

  • Du kan selv vælge imellem fast eller variabel ydelse

  • Likviditeten lettes ved anskaffelse af aktivet, idet leasingselskabet afholder momsen

Mere info

Mercedes-Benz Service Card

Mercedes-Benz Service Card

Mercedes-Benz ServiceCard er et universelt instrument til identifikation og betaling.

Et MercedesServiceCard giver dig ikke blot mulighed for at afvikle tekniske uheld med bilen let og bekvemt via Mercedes-Benz’ Service 24h, men også for at betale kontantfrit for reparationer, originaldele og serviceydelser næsten overalt i det omfattende netværk af Mercedes-Benz serviceværksteder.

Få mere at vide om fordelene ved ServiceCard her ServiceCard.

Mere info