Om StarTklar

Færdigopbyggede lastbiler fra Mercedes-Benz.

Måske har du pludselig fået mere at lave, eller også er en af dine lastbiler ukampdygtig? Derfor har vi et bredt udvalg af lastbiler klar til start rundt omkring i landet. Faktisk allerede inden du er klar over at du skal bruge dem? Du kan få en prøvetur med det samme - og den er klar til lynhurtig levering, så du kan komme ud og køre.

Vore kunder er forskellige og har forskellige ønsker og krav. Derfor vil det lokale udvalg af StarTklar biler godt kunne afvige fra det du ser her på siden og fra forhandler til forhandler. Kontakt din forhandler og hør, hvad han stående klar lige nu eller på vej fra opbyggeren. 

 

StarTklar. Bygget og opbygget med omtanke.

En StarTklar er bygget til formålet på vores fabrik i Wörth, og er præcist afstemt med opbyggeren. Faktisk så godt, at han kan gå i gang uden fordyrende forberedelser når chassiset ruller ind på pladsen. Vi har et godt og tæt samarbejde med de bedste danske opbyggere, og alle de opbyggere du kan se på disse sider er certificerede af Mercedes-Benz. Det er din garanti for, at bil og opbygning spiller sammen og holder år efter år.

Vore lastbiler har bevist deres værd gennem mere end 125 år. Læg dertil, at Actros kan smykke sig med titlen som International Truck of the Year 2020. Så forstår du, at vi lever op til vore løfte, "Trucks you can trust".

Læs mere om vores certificerede opbyggere

HMF 

Brdr. Plagborg

SAWO 

Junge

Meiller